lauantai 1. kesäkuuta 2013

Start

Moro!

Tässä kiireinen päivä takana ja todennäköisesti myös samanlainen yö edessä. Kirjoitanpa nyt kuitenkin lyhyen avaustekstin tähän uuteen blogiini: Tarkoituksenani on bloggailla täällä lähinnä liikuntaan ja käsitöihin liittyvistä projekteista. Erityisesti kirjoitan itselleni, mutta jos jutut kiinnostavat muitakin, niin siitä vain lukemaan ja kommentoimaan.

Olen 30+ ikäinen liikunnan sekakäyttäjä. Sydäntäni lähinnä ovat kestävyyslajit kuten juoksu, pyöräily, hiihto ja suunnistus. Säännöllisesti käyn myös pelaamassa salibandya ja jääkiekkoa. Kuntosalitreenaaminen, melonta ja uinti ovat myös mukana kuvioissa, mutta huomattavasti epäsäännöllisemmin ja harvemmin. Kokeilen mielelläni uusia juttuja, mutta edellämainitut lajit ovat treenaamiseni "ydin".

Tykkään myös erilaisista käsitöistä aina virkkaamisesta hitsaamiseen. Metallit ovat kyllä ehdottamasti mieluisin aines askarrellessa, mutta puukin taipuu tarvittaessa.

Töissä ramppaan pelastuslaitoksella, jossa toimin palomies-sairaankuljettajana, sekä pelastussukeltajana. Näihin työkuvioihin liittyy alussa mainitut päivän kiireet. Koulujen päättyminen on yksi niistä tapahtumista, jotka vuosittain aiheuttavat piikin ensihoitotehtävien määrässä. Tätä tilastopiikkiä olen kuluneen vuorokauden aikana venyttänyt ja uskon että tehtävien määrä vain kasvaa aamuyötä kohti mentäessä. Aika monen vuoden ajan olen viettänyt tämän päivän Tukholman katuja tallaten, joten mukavahan se on välillä seurata tätä valmistujaisjuhlimista näin kotimaan vinkkelistä.

Ja mikäpä tässä on rehkiessä kun huomenna pääsen aloittamaan pienen loman.. Lomalla olisi tarkoitus pyöräillä.. ja paljon!

Mutta siitä seuraavissa teksteissä - nyt työt kutsuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti